Publiserte artikler

Fire stjerner i Warszawa

Innlandsbyen Warszawa klar for toppbeach. Foto: FIVB

Fire norske sandvolleyballag har reist til Polens hovedstad Warszawa for å delta i FIVB firestjerners sandvolleyballturnering. Ett av lagene går rett inn blant de trettito lagene som skal spille modifisert puljespill fra i morgen. Det er Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum. De tre andre lagene starter kvalifisering i dag for å forhåpentligvis også slå seg inn i hovedrundens puljespill. De tre lagene er Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland, Oda Johanne Ulveseth-Ingrid Lunde og Martin Berntsen-Hendrik Nikolai Mol.

Disse tre lagene må vinne to kamper for å være blant de åtte i hver klasse som forfremmes til hovedrundespill. Kjølberg-Hjortland spiller sin første kamp kl. 12:30 mot Gordon-Bukovec fra Canada. Ulveseth-Lunde starter kl. 13:20 mot Numwong-Hongpak fra Thailand, og startkampen for Berntsen-Mol skjer kl. 11:30 og er mot Seidl Rob.-Dreisler fra Østerrike. Mennenes resultater ser du her, kvinnenes her. På VolleyTV finner du link til stream av kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar