Publiserte artikler

Nye VNL-lag

Portugal gjør sin beste innsats noensinne. Foto: FIVB

Det blir Bulgarias kvinner og Portugals menn som overtar de ledige plassene i Volleyball Nations League etter henholdsvis Argentina og Sør-Korea. Argentina og Sør-Korea kom sist av challengerlagene i VNL og rykker med det ned. Den opprinnelige meldingen fra FIVB sa at de to dårligste lagene i VNL skulle spille playoff mot vinnerne av Challenger Cup. Men det er altså ikke tilfelle. Vinnerne av finalene i Challenger Cup i går blir altså nye VNL-lag neste sesong.

I kvinnenes finale slo Bulgaria Colombia 3-1 (22-25, 25-19, 25-20, 25-23), mens i mennenes finale ble det 3-1 (18-25, 25-22, 25-19, 25-16) til Portugal på over Tsjekkia.

Du kan lese mer her og her. Hjemmesiden for Challenger Cup er her.

Legg igjen en kommentar