Publiserte artikler

Semifinaler Challenger Cup

Både Portugal, i rødt, og Estland er i semifinale i Challenger Cup. Foto: FIVB

Puljespillet i Challenger Cup ble spilt ferdig i går og det er klart for semifinaler før lagene som skal erstatte de to dårligste challengerlagene i VNL blir funnet i finalen i morgen. Hos kvinnene er det allerede klart at Argentina rykker ned fra VNL og skal erstattes av et av lagene Colombia, Peru, Bulgaria eller Puerto Rico. Disse har nemlig blitt nr. 1 og 2 i sine puljer, og skal spille semifinalene slik i kveld norsk tid:

Kl. 23:00 Colombia – Puerto Rico
Kl. 01:00 (i morgen natt) Bulgaria – Peru

Bronsefinale og finale spilles et døgn senere. Kampene spilles i Lima i Peru. Resultatene finner du her.

Hos mennene spilles kvalifiseringsturneringen i Matosinhos i Portugal, og der er hele tre av de fire semifinalistene europeiske: Portugal, Estland og Tsjekkia. Det fjerde laget er Cuba. Hos mennene spilles semifinalene slik:

Kl. 16:00 Portugal – Cuba
Kl. 19:00 Tsjekkia – Estland

Resultatene finner du her. Bronsefinale og finale spilles på de samme tidene søndag. Før de to siste puljekampene i VNL spilles, har Sør-Korea ikke lenger mulighet til å få spill neste år. De andre challengerlagene, Canada, Bulgaria og Australia, har allerede vunnet så mange kamper at de er sikre.

Legg igjen en kommentar