Publiserte artikler

Mannefall i sanden

Motvind for Christian og Anders i Tsjekkia. Foto: FIVB

Det har ikke vært gode dager for de norske spillerne som har spilt World Tour denne uken. Laget som ble slått ut sist, og endte som nr. 25 i den firestjerners turneringen i Ostrava i Tsjekkia, var Anders Berntsen Mol og Cristian Sandlie Sørum. De var direkte kvalifisert til hovedrunden, men etter to jevne kamper, som begge endte 1-2, er de ute av turneringen. Ute av turneringen i Ostrava er også de tre lagene som spilte kvalifisering, Oda Ulveseth-Ingrid Lunde, Victoria Kjølberg-Ane Guro Hjortland og Mathias Berntsen-Hendrik Mol. Ulveseth-Lunde tapte sin første kvalifiseringskamp, de to andre lagene tapte den andre og avgjørende for å komme i hovedrunde. Ostravas hjemmeside er her.

Den tostjerners turneringen i Singapore ga heller ikke norsk suksess. Andreas Takvam og Svein Solhaug tapte den første kvalifiseringskampen mot Myskiv-Kramarenko fra Russland med 0-2 (22-24, 14-21), og dermed ble det tidlig slutt. Turneringsside her.

Og de to norske lagene som har deltatt i den enstjerners turneringen i Manavgat i Tyrkia har heller ikke kommet lenger enn til første kvalifiseringskamp. Sadegh Mohajer og Kjetil Tellnes tapte 1-2 (21-12, 19-21, 13-15) for Hatabe-Shimada fra Japan, mens Christian Helland og Jørn Gamlemoen røk med 0-2 17-21, 20-22) for Ertl F.-Seiser fra Østerrike. Hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar