Publiserte artikler

Tre sandturneringer

Dessverre tap for Lunde, i angrep, og Ulveseth. Foto: FIVB

Norske sandvolleyballspillere har fordelt seg over tre steder for å spille World Tour denne uken. Den høyest rankede turneringen er firestjerners og går i Ostrava i Tsjekkia. Her skal fire norske lag delta, to i kvinneklassen og to i klassen for menn. Begge kvinnelagene må spille to runder med kvalifisering for å bli et av de åtte lagene som går til hovedrunden der i alt 32 lag skal spille modifisert puljespill. I skrivende stund er første runde ferdigspilt for de norske, og dessverre er Oda Johanne Ulveseth og Ingrid Lunde allerede utslått etter 1-2 (23-21, 18-21, 11-15) mot Ozolina-Caica fra Latvia. Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland er imidlertid bare en kamp fra hovedrunden etter at de slo de svenske tvillingene Thurin 2-0 (21-19, 21-11) i første kamp.

Hos mennene har Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum direkte plass i hovedrunden, mens Hendrik Nikolai Mol og Mathias Berntsen spiller kvalifisering. I sin første kamp kl. 14:00 møter de Regza-Smedins T. fra Latvia. Du finner kvinnenes resultater her, mennenes her.

I Manavgat i Tyrkia har en enstjerners turnering startet i dag med to norske herrelag blant deltakerne. Begge skal spille kvalifisering, og dessverre har Sadegh Mohajer og Kjetil Tellnes allerede fått reisepass. De tapte 1-2 (21-12, 19-21, 13-15) for Hatabe-Shimada fra Japan. Christian Helland og Jørn Olav Gamlemoen skal spille kl. 12:00 mot Ertl F.-Seiser fra Østerrike. Resultatene finner du her.

Den tredje World Tour-turneringen denne uken går i Singapore, er tostjerners og starter i morgen. Norske deltakere i kvalifiseringen er Andreas Takvam og Svein Oddmund Solhaug. Se resultatene her.

Legg igjen en kommentar