Publiserte artikler

Det svinger i VNL

Frankrike, i hvitt, måtte slite mot Canada, men vant 3-2 til slutt. Foto: FIVB

Den fjerde runden i puljespillet i mennenes Volleyball Nations League, VNL, ga en del endringer i tabellen etter noen uventede resultat. Polen, som før denne helgen lå helt i toppen, gikk på tre tap i USA, alle med 0-3. I tillegg til USA ble de slått av Iran og Serbia. Det har sendt Polen ned på femteplass, mens Serbia i øyeblikket har den sjette og siste plassen som gir sluttspillplass i Frankrike.

Frankrike og USA har hatt en god helg med tre seire hver, noe som har ført dem til ledelse med ti seire og to tap. For også Brasil har gått på tre tap denne helgen, og de er nå nr. 4, mens Russland med sine tre vinster i en ganske lett pulje er kommet opp på tredjeplass. Italia hadde muligheten på sjetteplass før de møtte Australia, men 1-3 fører laget på sjuendeplass. Og de får det ikke enkelt med å avansere når de til helgen skal arrangere en pulje i Modena med Frankrike, Russland og USA. Se tabellen her.

Siste pulje skal spilles til helgen og vil trolig gi nye endringer. Det skal spilles i Australia, Iran og Kina i tillegg til i Italia.

Legg igjen en kommentar