Publiserte artikler

Ny bronse i Baden

Anders greide ikke alltid stoppe Horst. Foto: FIVB/Rainer Mirau

Anders Berntsen Mol og Bjarne Nikolai Huus så ut til å ha full kontroll på motstanderne i semifinalen i enstjernersturneringen i sandvolleyball i Baden. Motstanderne var Clemens Doppler og Alexander Horst, laget som reklamerte for turneringen sammen med Anders og Christian Sørum på toppen av pariserhjulet Riesenrad i Wien. Første settet gikk overlegent til de norske. Da ble det ess og blokkpoeng til Anders, og Bjarne leste spillet og plukket baller som han omsatte i poeng. Klare 21-13 til Norge i det første settet. Men i det andre settet begynte de norske å gjøre flere feil. Det ble ikke like mange ess og blokkpoeng, og østerrikerne slo inn i side out. Momentum i kampen snudde og Norge kom aldri på offensiven igjen. De to neste settene gikk til Doppler-Horst med 25-17, 15-10, og dermed ble det bronsefinle på Anders og Bjarne.

Der møtte de et annet østerriksk lag, det tredje av de fire semifinalelagene, Ermacora-Pristauz. Det norske laget spilte godt og tok det første settet greit med 21-14. Men på stillingen 14-11 forsøkte Anders å blokke med en arm, med smash midt på nesen som resultat. Etter en lengre pause kom spillet i gang igjen. Østerrikerne servet Anders, og han slet tydelig i en periode. Han hentet seg imidlertd inn igjen tidsnok til at de kunne vinne settet 21-19 og dermed kampen.

I finalen møter Doppler-Hors Winter-Hürl, også de fra Østerrike. Kampen har ikke startet i skrvende stund.

Legg igjen en kommentar