Publiserte artikler

Badenbronse

Bronse til Olimstad-Pedersen. Foto: CEV/Rainer Mirau

De tre norske lagene som deltar i FIVBs enstjernes sandvolleyballturnering i Baden i Østerrike, kommer hjem med gode resultater. Kvinneklassen ble avsluttet lørdag, og der endte Emilie Olimstad og Janne Pedersen opp med å kapre bronsemedaljene etter at de slo Ozolina-Caica fra Latvia 2-0 (21-16, 21-16). I semifinalen måtte de se seg slått 0-2 (18-21, 18-21) mot turneringsvinnerne Mersmann-Tillmann fra Tyskland.

Før dagens kamper hadde det norske laget vunnet sine to kamper i puljespillet og også kvartfinalen.

Anders Berntsen Mol og Bjarne Nikolai Huus har mulighet til å slå jentenes resultat. De skal nemlig spille semifinale søndag etter at også de har vunnet sin pulje og senere kvartfinale mot Marcio Gaudie-Arthur fra Brasil med 2-0 (21-12, 21-11). Semifinalen søndag spilles kl. 12:00 og motstandere er Doppler-Horst fra Østerrike. Resultatene finer du her, og kampen streames på laola1.tv her.

Det tredje norske laget som har deltatt i Baden består av Christian Sandlie Sørum og Andreas Takvam. De tok seg videre fra puljespillet og vant også første kamp i eliminasjonsspillet, men i kvartfinalen måtte de gi tapt mot Winter-Hörl fra Østerrike med 1-2 (15-21, 21-11, 10-15). Dermed ble det femteplasspå dette nykomponerte laget.

Legg igjen en kommentar