Publiserte artikler

Trenerseminar i København

John Kessel, en av foreleserne i København

I dag startet et trenerseminar i Idrættens Hus i Brøndby i København. Seminaret varer til søndag, og forelesere er tre trenerlegender fra USA, Doug Beal, John Kessel og Fred Sturm. Mens Beal og Sturm har mer teoretiske framstillinger, som rolledefinisjoner, statistikk og hvordan de beste angreppssystemene lages, har Kessel en mer praktisk tilnærming av  hvordan treneren best kan utføre arbeidet sitt og hva som gir den mest effektive treningen.

 

Seminaret har oppslutning fra hele Europa samt Australia, og i alt 180 deltakere er med, blant dem fire norske. Du kan lese mer om seminaret på det danske forbundets nettsider her.

Hele seminarets streames på dansk Volley TV, du kan følge med her.

Legg igjen en kommentar