Publiserte artikler

Golden European League

I dag er det klart for første final four i Golden European League. Denne uken blir alle de fire European League avgjort med final four, og de kommer på rekke og rad med en dags forskyvning. Mennene i Golden League starter, og de har sin turnering i Karlovy Vary i Tsjekkia. Vinneren av final four får mulighet til å rykke opp til VNL, Volleyball Nations League, ved å spille en challengerturnering der det dårligste laget i VNL deltar, samt et lag fra hver av de andre konføderasjonene.

De fire lagene som deltar i Tsjekkia i tillegg til vertene, er Estland, Portugal og Tyrkia. Kampoppsettet er slik:
Kl. 16:00 Estland – Portugal
Kl. 19:00 Tsjekkia – Tyrkia

Bronsefinalen spilles i morgen kl. 16:00, finalen kl. 19:00.

Du kan lese mer hos CEV her. Resultatene kommer her. Kampene streames hos laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar