Publiserte artikler

Close race

Italia fikk opplegger Gianelli (6) skadet mot Japan, og han er usikker videre i VNL. Foto: FIVB

Etter at ni av femten kamper er spilt i mennenes Volleyball Nations League, VNL, er det på ingen måte klart hvilke seks lag som får delta i sluttspillet i Lille i Frankrike, med unntak av arrangørene. Bare Sør-Korea, som står uten seier hittil, må regnes som sjanseløse, og heller ikke Argentina, Australia og Kina, som alle har vunnet to kamper, vil få det lett om de skal sikre seg spill i Lille.

Italia var laget som kanskje skuffet mest sist helg. Etter at de vant alle de tre puljekampene i første runde, har de fått tre tap og er nå nr. 7 og utenfor sluttspillplass. Polen har fortsatt sin gode tendens og leder med 8 seire og 1 tap, det samme som Brasil på andreplass. På de neste plassene følger Frankrike og USA med 7-2 og Russland og Serbia med 6-3.

Så får vi se om det blir mer avklart når fjerde runde i puljespillet går av stabelen til helgen i Sør-Korea, Tyskland, USA og Bulgaria. Alle resultatene er her.

Hos kvinnene blir det garantert en avklaring denne uken. De starter siste runde i dag med kamper i Stuttgart, Tyskland, i Walbrzych, Polen, i Eboli, Italia og i Santa Fe, Argentina. USA er allerede klare for sluttspill, det samme er arrangørene Kina, men de siste fire plassene skal det fortsatt spilles om. Den første kampen i dag går kl. 17:00 mellom Brasil og Belgia og spilles i Eboli. Hele oppsettet er her. Det er mulig stream av kampene kan finnes her.

Legg igjen en kommentar