Publiserte artikler

Klar for ungdoms-OL

Norske spillere fornøyde med OL-plass. Foto: CEV

Etter at Frida Berntsen og Emilie Olimstad i dag har vunnet kvartfinalen i Continental Cup, er de klare for ungdoms-OL i Buenos Aires i oktober.

I går vant Frida og Emilie begge puljekampene sine. I dag ble det tap 1-2 mot et italiensk lag. De vant likevel puljen sin på bedre settforhold, og dermed kunne de gå rett til kvartfinale. I denne møtte de van Driel, E.-Schoon fra Nederland, og de tok seg uten problemer til semifinalen med sifrene 2-0 (21-13, 21-13).

Fem lag kvalifiserer seg til Buenos Aires, så selv med tapt kvartfinale hadde det vært mulig å ta seg til OL, men i og med seieren er det bare å bestille billettene. De to norske spiller semifinale og eventuell finale i morgen. Motstanderne er ikke klare ennå, men blir enten et russisk eller sveitsisk lag. Se resultatene her.

Legg igjen en kommentar