Publiserte artikler

USA klar for sluttspill

USA og trener Karch Kiraly er klar for VNL-sluttspill. Foto: FIVB

Etter at fjerde runde i puljespillet i kvinnenes VNL var ferdigspilt i går, er USA allerede klar for sluttspillet i Nanjing 27. juni -1. juli, sammen med arrangørene Kina. De fire gjenværende plassene må det fortsatt spilles om i den femte runden med tre kamper neste uke. Brasil, Serbia og Tyrkia trenger imidlertid bare å vinne en av de tre kampene de skal spille for å sikre seg sluttspillplass. I så fall står den siste plassen mellom Nederland og Tyskland, der Nederland sikrer seg avansement med to seire.

Argentina står så langt fortsatt med 0 poeng og må nok belage seg på å spille playoff om å få være med også neste sesong. Tabell og resultater finner du her.

Mennenes tredje runde i puljespillet er i gang, se resultater her.

Legg igjen en kommentar