Publiserte artikler

Continental Cup U19

Centercourt i Baden. Foto: CEV

Geir Dahle er teknisk delegert fra det europeiske volleyballforbundet, CEV, når ungdommer født i årene 2000-2003 er samlet i Baden i Østerrike for å kvalifisere fem jentelag og fem guttelag til ungdoms-OL i Buenos Aires, som går i dagene 6.-8. oktober. Kvalifiseringen til sluttspillet i Continental Cup i Baden skjedde i fjor sommer, og blant de seksten lagene i hver klasse som starter kampene i dag, er det et norsk jentelag bestående av Frida Berntsen og Emilie Olimstad.

De innleder turneringen med å spille tre puljekamper, to i dag og en i morgen. De tre beste lagene i hver pulje med fire lag, går til eliminasjonsspill. Puljevinneren går direkte til kvartfinalen, de andre åtte har en utslagskamp først. De norske jentene spiller sin første kamp kl. 10:40 i dag, og motstandere er Bentley-Austin fra England. Kl. 14:50 møter de Klinger R.-Mitter fra Østerrike, før de avslutter puljespillet i morgen mot italienske Bertozzi-Scampoli.

Resultatene finner du her. Les mer om turneringen i Baden her. Se også her og facebookside her.

Dessverre greide ikke det norske guttelaget som deltok i kvalifiseringen å komme til finalespillet i Baden.

Legg igjen en kommentar