Publiserte artikler

Spektakulært!

Christian og Anders med utsikt over Wien. Foto: FIVB

Fra 1. august skal det arrangeres en femstjerners Major-turnering i sandvolleyball i Østerrikes hovedstad Wien. I den forbindelse har arrangørene fått i stand et spektakulært stunt for å promotere begivenheten. Sammen med de norske sandvolleyballkometene Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, er de østerrikske sandvolleyballstjernene Clemens Doppler og Felix Horst blitt plassert på taket av hver sin vogn i det store pariserhjulet Riesenrad, som står ved inngangen til fornøyelsesparken Prater. Etter å ha blitt kjørt til toppen av hjulet, står de to lagene og slår baller til hverandre over et nett som også er satt opp.

Les om saken og se den svimlende videoen her. Riesenrad kan du lese om her.

Legg igjen en kommentar