Publiserte artikler

Norsk lag i kinesisk sand

Også i fjor var det turnering langs Silkeveien. Foto: FIVB

Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland er klar for kamper i den tostjerners World Tour-turneringen Silk Road Nantong Open i Nantong i Kina. Denne turneringen er bare for kvinner og kvalifiseringen har blitt spilt i dag. Der behøvde ikke de to norske delta, de var kvalifiserte til å gå direkte til hovedrunden der 24 lag deltar. Hovedrunden spilles først med modifisert puljespill, og Kjølberg-Hjortland spiller sin første kamp i morgen kl. 7:30 mot W. Y. Au Yeung-Yuen T.C. fra Hong Kong. Vinner de, er de klare for åttedelsfinale.

Seksten lag går videre til eliminasjon i åttedelsfinalen. Om vi antar at de tolv lagene som vinner første kamp i puljespillet er klare, skal åttedelsinalene suppleres med fire lag. Men hvordan disse finnes, har vi ikke klart for oss. Vi får følge med på turneringens hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar