Publiserte artikler

Sand-EM trukket

Ved en tilstelning i Rabobanks hovedkvarter i Utrecht i Nederland i dag, ble puljene i EM i sandvolleyball trukket. Mesterskapet i år skal for første gang avvikles i fire byer, Apeldoorn, Haag, Rotterdam og Utrecht, og går i dagene 15.-22. juli. I hver klasse er det plass til 32 lag, og disse er nå fordelt på 8 puljer. Norge hadde meldt på to lag i hver klasse, men det var ikke plass til alle.

Hos kvinnene kom Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth med, og de har havnet i pulje med to tyske lag, Borger-Kozuch og Behrens-Ittlinger, samt Ukolova-Birlova fra Sveits. Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland står som nr. 2 på reservelisten.

Norge har imidlertid fått med begge de påmeldte lagene hos mennene. Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er seedet som nr. 10, Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol som nr. 25. Mol-Sørum er i pulje med Krasilnikov-Liamin og Sivilap-Yarzutkin, begge Russland, pluss Thiercy-Gauthier-Rat fra Frankrike. Lagene i puljen til Berntsen-Mol er i tillegg til de norske, Stoyanovski-Velichko, Russland, Plavins-Tocs, Latvia, og Dumec-Berzik, Tsjekkia.

Du kan lese om trekningen her.

Legg igjen en kommentar