Publiserte artikler

Forbundsting

Denne helgen arrangerer Norges Volleyballforbund sitt forbundsting. Tinget holdes hvert annet år, og denne gangen avvikles det på Fornebu med start i morgen formiddag og avslutning til lunsj søndag. Etter en del vanskelige år økonomisk, er det sikkert oppløftende for forbundsstyret å denne gangen kunne legge fram et regnskap med overskudd, selv om sandvolleyballturneringene i Stavanger fortsatt påvirker via det heleide selskapet Norway Volleyball Event AS.

Bortsett fra et forslag om revisjon av lovene, er det bare to innkomne forslag til saker som skal behandles denne gangen. Det ene forslaget er fra NTNUI, som vil at det ikke skal stilles krav til gjennomførte trenerkurs for å få trenerlisens. Det andre forslaget kommer fra forbundsstyret, som i et ledd i å modernisere organisasjonen, vil foreta dyptgripende endringer i regionene.

Tingets innhold ellers er som vanlig beretninger, framlegging av regnskap, kontingentsatser, langtidsbudsjett og valg.

Du finner alt om Forbundstinget 2018 her.

Legg igjen en kommentar