Publiserte artikler

European League over halvveis

Lagene som deltar i sesongens European League har nå spilt fire av de seks puljekampene de skal gjennomføre. Som kjent er European League denne sesongen delt i to divisjoner, en Golden og en Silver. I Golden er det 12 lag med i begge klasser, i Silver er det 8 lag. Lagene er delt i puljer på 4 der lagene møtes til borte- og hjemmekamper.

Etter puljespillet går de fire beste lagene i hver divisjon til final four. I mennenes Gold går denne i Karlovy Vary (Karlsbad på tysk) i Tsjekkia, en by Mathias Loftesnes spilte profesjonell i et par sesonger. Turneringen der spilles 13.-14. juni, og det er mulig å skaffe seg billetter allerede nå, les her. Hvilke tre lag som skal supplere Tsjekkia er ikke klart, det blir de tre puljevinnerne, som i øyeblikket er Estland, Tyrkia og Finland.

Hos kvinnene spilles final four i Budapest i Ungarn 14.-15. juni. Også her er det mulig å skaffe billetter, les her. Ungarn leder en av puljene, og om de er på toppen også til slutt, blir det den beste toeren som slår følge med de to andre puljevinnerne. I øyeblikket leder Bulgaria og Tsjekkia hver sin pulje.

I Silver arrangerer Makedonia mennenes og Sverige kvinnenes final four. Sammen med arrangørene går puljevinnerne og den beste toeren til final four. I øyeblikket leder Sverige kvinnenes ene pulje, så ender det slik, går nok både de og toer Estland til final four i Nyköping 16.-17. juni. Også her kan du kjøpe billetter på forhånd, les her. Østerrike leder den andre puljen foran Albania.

I mennenes Silver leder Latvia og Kroatia hver sin pulje uten poengtap. Final four spilles 15.-16. juni i Skopje.

Legg igjen en kommentar