Publiserte artikler

Ny NEVZA beach

Forrige helg spilte nordiske og engelske menn sandvolleyballturnering i NEVZA-regi i Odense i Danmark. Denne helgen er det kvinnenes tur. Deres turnering skal gå i Beach Park Kolding, Kolding som ligger på Jylland, ikke langt fra Lillebæltsbroen. I turneringen deltar lag fra Danmark, England, Finland, Norge, Skottland og Sverige, totalt 22 lag. Fra Norge kommer fire lag, der flere av lag-sammensetningene er nye i forhold til deltakelsen i internasjonale turneringer hittil i år. De fire er, i rankingrekkefølge, Emilie Olimstad-Ingrid Lunde, Frida Berntsen-Oda Johanne Ulveseth, Ane Guro Tveit Hjortland-Sunniva Helland-Hansen og Siri Hope Broch-Siri Okkenhaug.

Turneringen spilles som dobbel eliminasjon, og bare det sistnevnte av de norske lagene må spille første runde. Broch-Okkenhaug spiller sin første kamp kl. 10:40 og motstandere er det ene skotske laget som deltar, Beattie-Waldie. De andre norske lagene har sine kamper fra kl. 12:20. Finalene spilles søndag.

Du finner alle resultatene her. Les også artikkel hos det danske forbundet her.

Legg igjen en kommentar