Publiserte artikler

I morgen starter mennenes VNL

Mens kvinnene er inne på siste dag av andre runde i Volleyball Nations League, VNL, skal de seksten lagene som deltar i mennenes spille sin første kamp i morgen. Som hos kvinnene er lagene fordelt på fire puljer, på den måten får hvert lag spilt mot hver av de femten andre i løpet av fem helger. Og med totalt tjue puljer, vil hvert av de deltakende landene arrangere puljespill minst en gang.

Puljene denne helgen spilles i Kina (Ningbo), Frankrike (Rouen), Serbia (Kraljevo) og Polen (Katowice og Krakow). Den mest interessante puljen denne helgen er nok den i Serbia, der Brasil, Italia og Tyskland supplerer arrangørene. I Kina deltar USA, Bulgaria og Argentina i tillegg, i Frankrike plusses Iran, Japan og Australia på, og i Polen er de tre siste Russland, Canada og Sør-Korea.

Første kamp i morgen starter i Kina kl. 10:00 og er mellom Argentina og USA. Hele kampoppsettet er her. Som hos kvinnene er det betal-TV i utvalgte land som gjelder, men det går kanskje å finne stream her (kan være problematisk på Internet Explorer).

Legg igjen en kommentar