Publiserte artikler

Andre VNL-uke

De første kampene i andre runde av VNL, Volleyball Nations League, er i gang. De seksten lagene i kvinnenes VNL spiller kamper i fire land, Sør-Korea, Japan, Kina og Tyrkia, i dag, onsdag og torsdag, i alt 24 kamper. Etter forrige ukes kamper sto to lag med full pott, tre seire og ni poeng. Det var Nederland og Tyrkia, mens Italia, Den Dominikanske Republikk og Argentina sto med null poeng. Men lagene har ennå mange kamper igjen før de fem lagene som skal supplere arrangørene Kina i sluttspillet er funnet. Totalt spiller lagene femten kamper hver i løpet av fem uker med puljespill. Sluttspillet går i Nanjing 27. juni – 1. juli. Resultatene finner du her.

Dessverre streamer ikke FIVB kampene i VNL på sin vanlige YouTube-kanal. I stedet blir de vist på betal-TV, men bare i visse land, sjekk her. Skal du få sett dem der, må du installere VPN og velge et av de landene der det er tilgang. Det er også stream på disse sidene her.

Mennenes VNL spiller sine kamper i helgene og starter kommende fredag med kamper i Kina, Polen, Frankrike og Serbia.

Legg igjen en kommentar