Publiserte artikler

Møter verdensmesterne i finale

Ikke lett for Vitor Felipe å bassere Anders' blokk. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum stormer fram i FIVBs firestjerners sandvolleyballturnering i Itapema i Brasil. I går slo de først Beeler-Krattiger fra Sveits i kvartfinalen med 2-0 (21-18, 21-19), før Vitor Felipe-Guto ble satt på plass i semifinalen med 2-0 (21-17, 21-13). Dermed er de to norske i sin første stor finale, der de møter ingen ringere enn fjorårets verdensmestere fra Wien, Evandro Goncalves og Andre Loyola. Finalen spilles kl. 16:30, og du kan se den på FIVBs YouTube-kanal her.

Når det gjelde det norske kvinnelaget i Tyrkia, Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland, tapte de sin kvartfinalekamp mot det svenske laget Yoken-Simonsson med 0-2 (19-21, 12-21), og endte dermed på femteplass. Alle resultatene fra Aydin i Tyrkia er her.

Legg igjen en kommentar