Publiserte artikler

Kvartfinaleklare

Victoria poker mot Danmark. Foto: FIVB

To av lagene som spiller World Tour denne uken er klare for dagens kvartfinaler. Det gjelder Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland, som har vunnet sin pulje i enstjernersturneringen i Aydin i Tyrkia etter 2-0 (21-19, 21-17) over Yurtsever-Nezir fra Tyrkia og 2-0 (21-21-13, 21-19) over Trans-Tyndeskov fra Danmark. Laget skal spille kvartfinale kl. 19:30 i kveld. Hvem motstanderne blir, avgjøres i en kamp som går kl. 15:30 mellom to svenske lag. Resultatene ser du her. Kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Det andre norske laget som spiller kvartfinale i dag, er Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum. Etter puljeseier i firestjernersturneringen i Itapema i Brasil, slo de mexicanerne Virgen-Ontiveros 2-0 (24-22, 21-19) i andre eliminasjonsrunde. For å forbedre femteplassen de allerede har og gå til semifinale, må de slå Beeler-Krattiger fra Sveits kl. 17:00 i dag. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar