Publiserte artikler

NEVZA beach i Danmark

Så er det igjen klart for en utendørs sandvolleyballturnering i NEVZA-regi. Den starter i morgen ved Dalumhallen i Odense, og er for menn. En tilsvarende turnering for kvinner går i Kolding i Danmark neste helg.

Nitten lag deltar i Odense denne helgen, og lagene spiller turneringsformen med dobbel eliminasjon. Det er lag fra Danmark, England, Finland, Norge og Sverige som er med denne gangen. Fra Norge er fem lag med. Det er lagene Svein Oddmund Solhaug-Lars Tveit Retterholt, som er toppseedet, Christian Helland-Jørn Olav Gamlemoen, Stian Opsahl-Jonas Tomter, Sadegh Mohajer-Kjetil Tellnes, samt Vegard Løkken-Erlend Henriksveen.

Bare Løkken-Henriksveen må spille første runde. De spiller kl. 9:50 mot Lundgren-Wijk Tegenrot, kjente innendørsspillere fra Sverige. De andre norske lagene går inn i andre runde, de første kl. 11:30.

Du finner hele kampoppsettet her. Les mer om turneringen på de danske nettsidene her.

Legg igjen en kommentar