Publiserte artikler

Berntsen-Mol i hovedrunde

Tre norske sandvolleyballag har reist til Itapema sør i Brasil for å spille en firestjerners World Tour-turnering. Turneringen spilles med 32 lag i hver klasse i hovedrunden. Disse spiller først modifisert puljespill med fire lag i hver pulje, deretter singel eliminasjon. Åtte av lagene kommer fra kvalifisering. I denne er det plass til 32 lag som spiller to runder singel eliminasjon. Kvalifiseringen starter i dag, hovedrunden i morgen.

Av de tre lagene fra Norge som deltar, har Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum direkte plass i hovedrunden. Men siden bare femten lag er påmeldt til kvalifiseringen, har Anders Berntsen og Hendrik Nikolai Mol avansert til å bli toppseedet her, noe som igjen gjør at de slipper å spille og går direkte til hovedrunden.

Norge har også et kvinnelag i Brasil. Det er Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth. Heller ikke kvinnenes kvalifisering er fullsatt, så de norske slipper å spille første runde. For å komme til hovedrunden trenger de bare å slå Strbova-Dubovcova fra Slovakia. Denne kampen går kl. 16:30 norsk tid i dag. Kvinnenes kvalifiseringsresultater finner du her.

Legg igjen en kommentar