Publiserte artikler

Berntsen-Mol med videre

Ingrid Lunde utslått i Luzern. Foto: FIVB

Tre norske lag kom med til hovedrunden i FIVBs trestjerners turnering i Luzern i Sveits. Lars Tveit Retterholt og Svein Oddmund Solhaug måtte se seg slått ut av turneringen i sin første kvalifiseringskamp. Motstanderne fra Tsjekkia, Dumek-Bercik, vant 2-0 (21-18, 21-19). Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland fikk imidlertid to kvalifiseringsseire med 2-1, mot henholdsvis et japansk og et fransk lag, og gjorde selskap med Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Mathias Berntsen-Hendrik Nikolai Mol i puljespillet.

I puljespillet har de to kvinnelagene dessverre gått på to tap og har spilt ferdig med 25. plass som resultat. Berntsen-Mol er imidlertid sikret eliminasjonsspill etter å ha slått Thole, J.-Wickler fra Tyskland 2-0 (21-18, 21-17) i første puljekamp. Kl. 10:00 skal de spille om puljeseier og mulig direkte avansement til andre runde i eliminasjonsspillet. Motstandere er Rossi-Caminati fra Italia.

Resultatene finner du her. Kvinnenes resultater er her.

Legg igjen en kommentar