Publiserte artikler

Norge U19 til Romania

Puljetrekningen til europamesterskapet for jenter født år 2000 og senere ble foretatt i Albanias hovedstad Tirana i går. Sluttspillet i mesterskapet går som kjent i Albania 1.-9. september, og i tillegg til arrangøren Albania ble sju av de totalt tolv lagene som skal delta funnet i kvalifiseringsspill i april. Norge deltok i denne kvalifiseringen og ble nr. 2 i sin pulje. Det var ikke godt nok til å gå direkte til sluttspillet, men laget får en ekstra mulighet i juni. De åtte nest beste lagene fra kvalifiseringen i april deles i to puljer som spiller alle mot alle. Norge er havnet i pulje H med Hviterussland, Romania og Tyskland, og skal spille kampene i Ploiesti i Romania. Pulje I består av Hellas, Nederland, Slovakia og Slovenia. De to beste lagene fra hver pulje går til sluttspillet.

Puljene i sluttspillet ser slik ut:
Pulje 1 (i Durres): Albania, Polen, Italia, Bulgaria, vinner 3. runde pulje H, nr. 2 tredje runde pulje I
Pulje 2 (i Tirana): Tyrkia, Russland, Serbia, Frankrike, vinner 3. runde pulje I, nr. 2 tredje runde pulje H

Vi håper det norske laget får forberedt seg godt til turneringen, muligheten for avansement til sluttspillet er nemlig absolutt til stede.

Du kan lese mer hos om puljetrekningen CEV her.

Legg igjen en kommentar