Publiserte artikler

Final four i Champions League

Pokalen det skal spilles om. Foto: CEV

Denne helgen er fire av Europas beste klubblag på kvinnesiden samlet i Romanias hovedstad Bucuresti for å avgjøre denne sesongens Champions League. Final four avgjøres med semifinaler i dag og bronsefinale og finale i morgen. Fra Romania er CSM Volei Alba Blaj representert som arrangør. De tre andre lagene er vinnerne av playoff 6, de to Istanbul-lagene Galatasaray SK og VakifBank, samt Imoco Volley Conegliano fra Italia.

Semifinalene i dag spilles slik:
Kl. 15:00 Imoco Volley Conegliano – VakifBank Istanbul
Kl. 18:00 CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray SK Istanbul

Resultatene finner du her. Kampene streames på laola1.tv her.

Bronsefinalen i morgen spilles kl. 15:00, finalen kl. 18:00. Begge kampene vises på laola1.tv.

Legg igjen en kommentar