Publiserte artikler

World Tour i Tyrkia

Mersin i Tyrkia blir fra i dag åstedet for en trestjerners World Tour-turnering i sandvolleyball. Det blir hovedrunde med 32 lag i hver klasse der åtte kommer fra kvalifisering. Hovedrunden er nyskapningen med modifisert puljespill og deretter singel eliminasjon, mens kvalifiseringen er singel eliminasjon over to runder.

Tre norske lag er påmeldt, to i kvinneklassen og et i klassen for menn. To av lagene har fått plass i hovedrunden direkte. Det er Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth i kvinneklassen og Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol i klassen for menn. Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg skal spille kvalifisering, og de starter i dag kl. 12:10 mot Lutter-Szombathelyi fra Ungarn. Resultatene kommer her.

Legg igjen en kommentar