Publiserte artikler

Stor beachturnering i USA

Huntington Beach. Foto: FIVB

I dag starter en firestjerners World Tour-turnering i sandvolleyball på Huntington Beach i California. Hele 48 lag i hver klasse skal delta i hovedrunden, som spilles med dobbel eliminasjon. Av de 48 lagene kommer 8 fra en kvalifisering som går over tre runder, 23 lag hentes fra ranking, 15 er fra USA, og de siste to er wild cards.

Det er påmeldt tre norske lag. Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum går direkte inn i hovedrunden, mens Jørn-Olav Gamlemoen-Christian Helland og Stian Opsahl-Jonas Tomter starter sin kvalifisering i morgen. Hvem de møter der, blir klart etter prekvalifiseringen i dag. I denne deltar hovedsaklig lag fra USA, men også noen fra Canada og Brasil. I alt 30 lag spiller dagens prekvalifisering.

Resultatene fra kvalifiseringen finner du her.

Ingen norske kvinnelag er påmeldt til Huntington.

Legg igjen en kommentar