Publiserte artikler

Tap og seier

Anders og Christian i kamp mot Qatar. Foto: FIVB

I FIVBs firestjerners sandvolleyballturnering i Xiamen i Kina, måtte Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth takke for seg etter tap i natt mot Makroguzova-Kholomina fra Russland. Sifrene 14-21, 9-21 viser at de var relativt sjanseløse på avansement til eliminasjonsspillet. Men to seire i kvalifiseringen og en 25. plass til slutt var likevel oppløftende for de to norske.

Heller ikke Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum greide å rå på sine russiske motstandere Krasilnikov-Liamin i puljefinalen i natt, men måtte se seg slått 0-2 (23-25, 18-21) i en jevn kamp. Etter at de i går slo Allison-Bruno Schmidt var de likevel klare for eliminasjonsspill, men måtte starte i første i stedet for andre runde. Men de er likevel klare for andre runde etter at de i dag slo det sterke laget fra Qatar, Cherif-Ahmed Tijan, solid med 2-0 (21-14, 21-10). Andrerundekampen skal gå kommende natt kl. 2:00 norsk tid og er mot et annet sterkt lag, Samoilovs-Smedins fra Latvia.

Se resultatene her. Se ellers facebooksiden til guttene her.

Legg igjen en kommentar