Publiserte artikler

Sterkt av Mol-Sørum

Christian smasher forbi Alison. Foto: FIVB

Etter en rufsete start i kvalifiseringen i Xiamen har Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum spilt seg bare bedre og bedre. I nattens kamp i hovedrunden mot de regjerende olympiske mesterne Alison-Bruno Schmidt, ga de brasilianerne ingen muligheter og vant med klare 2-0 (21-16, 21-15). Det betyr at Anders og Christian skal spille om puljeseieren og med det direkte avansement til andre runde i eliminasjonsspillet. Denne kampen går i morgen tidlig kl. 4:30 på center court og er mot Krasilnikov-Liamin fra Russland. Se resultatene her.

Det andre norske laget i hovedrunden, Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth, har ikke sikret seg eliminasjonsspill ennå. De tapte sin første puljekamp mot Hughes-Summer fra USA med 0-2 (15-21, 15-21), og må vinne mot Makroguzova-Kholomina fra Russland i natt for å gå videre. Denne kampen går kl. 2:50. Resultatet finner du her.

Legg igjen en kommentar