Publiserte artikler

VaLePa finske mestere

VaLePa finske mestere. Foto: lentopalloliitto.fi

VaLePa Sastamala forsvarte sitt finske mesterskap i herreklassen etter å ha slått Hurrikaani-Loimaa 4-0 i kamper i finalen i sluttspillet. Dette var lagets fjerde finske seriemesterskap totalt. Laget overrasket denne sesongen i Champions League da de under navnet Ford Store Levoranta Sastamala spilte seg fram til puljespillet, der de var i pulje med blant andre Friedrichshafen og Andreas Takvam. Av de mest kjente spillerne på laget er den 39 år gamle oppleggeren Mikko Esko, med profferfaring både fra Tyskland, Belgia, Italia, Tyskland og Russland, i tillegg til mange landskamper for Finland. Proff- og landslagsrutine har også diagonalen Urpo Sivula og kanten Olli Kunnari. Dessuten har laget spillere med landskamper for andre land, som svenske Erik Sundberg, Jacob Guymer fra Australia og libero Florian Ringseis fra Østerrike. Thomas Carmody fra USA har også en sentral rolle som midtspiller.

I Østerrike er SK Posojilnica Aich/Dob blitt mestere for menn. De har også vunnet 4-0 i kamper i finalen. Sølvvinnerne var SG Union Raiffeisen Waldviertel.

Legg igjen en kommentar