Publiserte artikler

Xiamen World Tour

Geir Dahle er FIVBs dommerdelegat når en firestjerners World Tour-turnering i sandvolleyball i Xiamen i Kina tar til i morgen. Tre norske lag er også på plass og vil innlede med kvalifisering. For å være blant de 32 lagene som spiller hovedrunden, må de vinne to kamper i morgen. De norske lagene er Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland i kvinneklassen, Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum i klassen for menn.

De norske kvinnene skal først i aksjon, ettersom mennenes kvalifisering ikke var fullsatt og de andrerankede norske derfor går direkte til andre runde. Men kl. 7:00 norsk tid skal begge kvinnelagene spille. Lunde-Ulveseth møter Motrich-Abalakina fra Russland, mens motstanderne til Kjølberg-Hjortland er Meppelink-Keizer fra Nederland.

Tidspunkt for de norske mennenes kamp er ikke klart ennå. Kvinnenes resultater finner du her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar