Publiserte artikler

CEV-cupene avgjøres

I dag spilles andre og avgjørende kamp i finalen i CEV-cupen for både kvinner og menn. Hos kvinnene står kampen mellom Eczacıbaşı VitrA Istanbul fra Tyrkia og hviterussiske Minchanka Minsk. Eczacıbaşı vant den første finalekampen 3-1 og må regnes som favoritter nå når de skal spille på hjemmebane og bare trenger to sett for å bli mestere. Men vinner Minsk 3-0 eller 3-1 må det et golden set til for å avgjøre finalen.

Hos mennene er det også et tyrkisk lag som er den ene finalisten, og også de spiller hjemme. Laget er Ziraat Bankasi Ankara og motstanderne er russiske Belogorie Belgorod. Men i motsetning til i kvinnefinalen, er det bortelaget som har fordelen med en seier fra første kamp. Belgorod vant første kamp i Russland 3-0.

Begge kampene går kl. 18:00 og vises på laola1.tv, sjekk her.

På laola1.tv kan du også se en norsk spiller i aksjon fra kl. 20:00. Da spiller Andreas Takvam og VfB Friedrichshafen avgjørende kamp i playoff 6 i Champions League. Motstandere er Zaksa Kedzierzyn-Kozle fra Polen. Zaksa vant hjemme med 3-2 i forrige uke, så Friedrichshafen må vinne 3-0 eller 3-1 for å gå direkte til final four i Kazan i Russland helgen 12.-13. mai. Andreas har ellers fått omtale i VG etter suksessen i Tyskland, se her.

Legg igjen en kommentar