Publiserte artikler

SMM Pak Bara Beach Satun

Norsk jubel i første kamp. Foto: FIVB

I går startet en en-stjerners FIVB World Tour-turnering i sandvolleyball i Satun i Thailand. Det er en turnering for både kvinner og menn. I hovedrunden deltar 16 lag. Disse starter med puljespill før 12 lag går inn i eliminasjonsspill. Fire av lagene i hovedrunden kommer fra to runder med kvalifiseringsspill der 16 lag deltar.

Kvalifiseringen ble spilt ferdig i går, og det ene norske laget som deltar i Thailand, Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland, vant førsterundekampen mot svenskene Rådström-Wahlén med 2-1 (17-21, 21-10, 15-2). Men i andre runde led de tilsvarende skjebne selv mot Nakata-Kumada fra Japan. Med tap 1-2 (21-16, 12-21, 14-16) er de dessverre utslått av turneringen før de avgjørende kampene har startet.

Hjemmesiden til turneringen er her.

Legg igjen en kommentar