Publiserte artikler

Mizunoligasemifinaler

I dag spilles to kamper i semifinalene i mennenes Mizunoliga. Kl. 14:00 starter kampen mellom Randaberg og Viking i Randaberghallen, mens Tromsø gjester Førde i Førdehuset kl. 18:00. Returkampene spilles neste helg, og vinnerne sammenlagt går til finalen. Som i Mizunoligaen ellers spilles det i sluttspillet med den offisielle, internasjonale poenggivingen. Ved resultatene 3-0 og 3-1 gis det 3 poeng til vinnerne og 0 til taperne, mens ved 3-2 får vinnerne 2 og taperne 1 poeng. Står det likt sammenlagt, spilles et avgjørende, «gyllent» sett til 15 poeng.

I kvinneklssen har det merkelige skjedd at to av lagene har blitt gitt tillatelse til å gi fra seg hjemmebanefordelen. Så både Oslo og Koll spiller begge kampene på bortebane neste helg mot henholdsvis Toppvolley og Førde. En uønsket uthuling av ønsket om å profilere Mizunoligaen.

Men i mennenes klasse går det altså som oppsatt, og du finner link til strømming fra de to kampene her. Og resultatoppdateringen er her.

Legg igjen en kommentar