Publiserte artikler

Mer europacup

Kan Tetyukhin avslutte karrieren med europacupgull? Foto: WoV

Eczacıbaşı VitrA Istanbul slo i går hviterussiske Minchanka Minsk 3-1 (25-14, 25-21, 22-25, 25-11) borte i den første finalen i kvinnenes CEV-cup, mens Belogorie Belgorod på hjemmebane vant 3-0 (25-13, 25-15, 25-14) over Ziraat Bankasi Ankara i mennenes. Dermed har disse to lagene fordelen når finalene skal endelig avgjøres 10. april. I forbindelse med Belgorods kamp, annonserte ellers veteranen Sergej Tetyukhin at han legger opp etter denne sesongen i en alder av 42 år. Han kan blant annet se tilbake på OL-gull i 2012, to VM-gull og 10 russiske mesterskap.

I dag er så turen kommet for de første finalene i Challenge Cup. Hos kvinnene møtes Olympiakos SFP Pireus fra Hellas og Bursa BBSK fra Tyrkia i Hellas kl. 17:30, mens mennenes finale går mellom Bunge Ravenna og Olympiakos Pireus. Denne kampen går i Italia kl. 20:00. Begge kampene streames hos laola1.tv, sjekk her.

Det går også kamper i Champions League denne uken. Hos kvinnene er det avgjørende kamper i playoff 6, der vinnerne går til final four i Bucuresti 5.-6. mai, hvor arrangørlaget er CSM Volei Alba Blaj. En playoff-kamp spilles i dag. Det er oppgjøret mellom Dynamo Kazan (RUS) og Imoco Volley Conegliano fra Italia. Kampen går i Kazan kl. 18:00 og vises som vanlig på laola1.tv. Conegliano har fordelen av å ha vunnet det første oppgjøret med 3-0.

To kamper avgjøres i morgen. De spilles slik, med resultatet fra den første kampen i parentes:
Kl. 18:00 VakifBank Istanbul (TUR) – Volero Zürich (SUI) (3-0)
Kl. 20:30 Igor Gorgonzola Novara (ITA) – Galatasaray SK Istanbul (TUR) (3-2)

Også mennene spiller playoff 6 denne uken, men dette er den første kampen av to. Alle tre kampene spilles i dag kl. 20:30.
Cucine Lube Civitanova (ITA) – Trentino Diatec (ITA)
Sir Colussi Sicoma Perugia (ITA) – Lokomotiv Novosibirsk (RUS)
Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) – VfB Friedrichshafen (GER)

Alle kampene vises selvsagt hos laola1.tv, og dermed blir det mulig å få sett Andreas Takvam i aksjon for Friedrichshafen. Kan han og laget få sesongens første tap? Resultatene med live oppdatering er her.

Legg igjen en kommentar