Publiserte artikler

Ingen norske i toppen i Göteborg

Helland (t.v.) og Gamlemoen utslått i Göteborg. Foto: CEV

Det to norske lagene som har deltatt i CEVs satelitturnering for menn i Göteborg, har spilt ferdig før medaljespillet starter. Christian Helland  og Jørn Olav Gamlemoen måtte takke for seg allerede i kvalifiseringen. Det italienske laget Abbiati-Andreatta ble for sterke og vant en jevn kamp 2-1 (18-21, 21-18, 15-13), og dermed deler det norske laget syttendeplassen med sju andre.

Lars Tveit Retterholt og Svein Oddmund Solhaug hadde imidlertid marginene på sin side mot Métral-Hagenbuch fra Sveits og vat 2-1 (17-21, 21-18, 15-13). Dermed var de inne i puljespillet, der de først møtte Penninga-Van Steenis fra Nederland. Nederlenderne var dessverre det lille hakket sterkere og vant 2-0 (21-19, 21-18). Retterholt-Solhaug måtte da slå et annet nederlandsk lag i dag for å få spille eliminasjonsspill. Men også her ble laget fra treskolandet for sterkt, og med 0-2 (13-21, 18-21) kan Lars og Svein starte påskeferien med en niendeplass fra Göteborg.

Turneringen avsluttes i morgen. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar