Publiserte artikler

CEV Satellitt i Göteborg

Ill. CEV

Sesongens siste innendørs sandvolleyballturnering i CEV-regi starter i morgen i Göteborg Beach Center. Det er også den siste av CEVs rene satellitturneringer, etter som satellitturneringene fra nå inngår i FIVBs en-stjerners World Tour. Turneringen i Göteborg er bare for menn, og den spilles med en hovedturnering med seksten lag, der åtte er forhåndskvalifiserte, og der de siste åtte kommer fra en kvalifisering og de åtte siste kommer fra en kvalifisering med seksten lag. Finalen spilles lørdag.

To norske lag deltar i kvalifiseringen, mens ingen er direkte klare for hovedrunden. Men de to lagene trenger altså  bare vinne en kamp for å gå inn i det modifiserte puljespillet i hovedrunden. De to norske lagene er Lars Tveit Retterholt-Svein Oddmund Solhaug og Christian Helland- Jørn Olav Gamlemoen. Retterholt-Solhaug spiller sin kamp kl. 14:30 mot Métral-Hagenbuch fra Sveits, mens Helland-Gamlemoen kan komme til hovedrunden ved å slå Abbiati-Andreatta fra Italia kl. 16:10. Resultatene fra kvalifiseringen ser du her.

Du kan lese mer om turneringen hos CEV her. Facebooksiden til turneringen ser du her. Vi nevner også at Kristian Lund, opprinnelig fra Finnsnes, med mange landskamper innendørs for Norge, er en av dommerne i turneringen.

Legg igjen en kommentar