Publiserte artikler

NM U17

Sist helg var det spillerne født 1999 og senere som gjorde opp sitt norgesmesterskap. Flere av disse er unge nok til å dra til Førde denne helgen for å spille mesterskapet for de som er to år yngre, NM U17. Også dette mesterskapet er fulltegnet med seksten lag i hver klasse. Lagene er delt i fire puljer, og puljene gjør unna internkampene i dag før sluttspillet tar til i morgen. Kampen om de endelige plasseringene blir så spilt søndag. Alle kampene går i Førdehuset, og etter åpningsseremoni kl. 11:00 i dag, tar de første kampene til kl. 12:00.

Tittelforsvarere i klassen er KFUM Stavanger i jenteklassen, de slo Sandnes 2-0 i finalen, mens bronsen gikk til KVK. Hos guttene vant Sandnes med 2-1 over Dristug i den avgjørende kampen, Viking ble nr. 3. For to år siden vant KVK og KSK NM U15 i klassen for jenter og gutter, etter å ha slått henholdsvis Koll og Nyborg i finalene, så får vi se hvem som har utviklet seg best de to siste sesongene.

Du finner alle resultatene fra Førde her. Turneringens hjemmeside er her, facebookside her. Kampene på flere av banene strømmes, sjekk volleytv.no her.

Legg igjen en kommentar