Publiserte artikler

Kåringer i Mizunoligaen

Finner vi Årets talenter blant disse? Foto: NM U19

Norsk Toppvolleyball har tatt initiativet til å få gjeninnført kåringer i vår øverste serie. For en god del år siden var Norsk Volleyball Trenerforening initiativtaker til slike kåringer, der sesongens beste spillere ble verdsatt, og kåringene ble videreført av Volleymedia. Etter hvert døde det imidlertid hen, til Norsk Toppvolleyball nå har tatt opp igjen tråden.

I denne forbindelsen vil derfor alle trenere og spillere i Mizunoligaen få en e-post der de vil bli bedt om å avgi stemme. Spillerne skal stemme på hvem de synes har vært Årets utøver. I tillegg skal trenere og kapteiner velge hvem de synes har vært Årets rookie, Årets talent, MVP, All star-laget, Årets trener, Årets dommer og Årets arrangør. Les tidligere melding fra NTV her.

Legg igjen en kommentar