Publiserte artikler

To World Tour-turneringer

Denne uken arrangerer FIVB to World Tour-turneringer. Begge er i den laveste kategorien, en-stjernes, og begge er bare for menn. Den ene turneringen startet med kvalifisering i dag. Den går i sultanatet Omans hovedstad Muskat. Denne turneringen har ingen norsk deltakelse. FIVBs hjemmeside for turneringen er her.

Den andre turneringen har derimot tre norske representanter. Det er Competitions Director David Cox samt spillerne Christian Helland og Jørn Olav Gamlemoen. Denne turneringen går i Aalsmeer i Nederland og starter med kvalifisering i morgen. De to norske starter i kvalifiseringen og må vinne to kamper får å få en av de fire plassene som er ledige i den seksten lags store hovedturneringen. Kamptidene er ikke klare i skrivende stund.

Etter disse to turneringene tar World Tour pause fram til 8. april da det starter en turnering, også denne en-stjernes, for både kvinner og menn i Satun i Thailand. Hjemmesiden for Blooming Beach Aalsmeer har du her.

Legg igjen en kommentar