Publiserte artikler

Nærmere europacupavgjørelser

Både Civitanova (svart) og Perugia skal spille playoff denne uken. Foto: CEV

De tre europacupene går nå inn i en avgjørende fase. I Champions League skal det spilles playoff, playoff 6 for kvinnene og playoff 12 for mennene, mens i CEC-cupen og Challenge Cup starter semifinalene. Alle steder spilles det best av to kamper, og det er den første kampen som går denne uken.

Bare kvinnene i Champions League har pause denne uken, Hos mennene spilles den første kampen i morgen. Da er mennene til Sir Colussi Sicoma Perugia på besøk i Ankara for å møte Halkbank. Denne kampen starter kl. 15:30 og kan ses på laola1.tv, sjekk her. De fem andre oppgjørene går onsdag, og alle kan følges på laola1.tv. Kampoppsettet finner du hos CEV her.

I CEV-cupen spilles alle semifinalene i morgen. De går slik:
Kvinner
Kl. 19:00 SSC Palmberg Schwerin (GER) – Eczacıbaşı VitrA Istanbul (TUR)
Kl. 19:00 Allianz MTV Stuttgart (GER) – Minchanka Minsk (BLR)
Menn
Kl. 17:00 Belogorie Belgorod (RUS) – Asseco Resovia Rzeszow (POL)
Kl. 20:30 Calzedonia Verona (ITA) – Ziraat Bankasi Ankara (TUR)

Alle disse kampene strømmes også av laola1.tv. Vi kan også nevne at i returkampen neste onsdag mellom Rzeszow og Belgorod, er Lars Rydland andredommer. En anerkjennelse av at norske dommere begynner å markere seg internasjonalt.

I Challenge Cup går disse semifinalene, alle går torsdag:
Kvinner
Kl. 16:00 Bursa BBSK (TUR) – Nantes VB (FRA)
Kl. 18:30 Olympiakos Pireus (GRE) – Dynamo Krasnodar (RUS)
Menn
Kl. 15:00 Gazprom-Ugra Surgut (RUS) – Olympiakos Pireus (GRE)
Kl. 20:00 Bunge Rvenna (ITA) – Maliye Piyango SK Ankara (TUR)

Legg igjen en kommentar