Publiserte artikler

Ble nr. 9

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum hadde mulighetene til en virkelig god plassering i World Tour-turneringen Katara Beach Volleyball Cup 2018 i Qatars hovedstad Doha. Men til tross for flere matchballer i dagens andrerundekamp, måtte de gi tapt for  hjemmehåpene Cherif-Ahmed Tijan i en tøff kamp som endte 1-2 (21-18, 18-21, 18-20). Dermed røk muligheten til å spille kvartfinale mot Bryl-Fijalek fra Polen kl. 14:00 og sikre å bli minst nr. 5. Resultatene fra alle kampene ser du her.

Semifinalene i turneringene spilles i morgen, finalene lørdag.

FIVB har også begynt å merke seg de to ungdommene, se artikkel og intervju her. Se også artikkel i Dagbladet om ubehagelige opplevelser de to har hatt etter turneringen i Fort Lauderdale her.

Legg igjen en kommentar