Publiserte artikler

Slo verdensenerne

Solid forsvar fra Christian viktig for resultatene. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum sto for en ny sterk sandvolleyprestasjon i dag da de i puljefinalen i Qatar i dag slo Nicolai-Lupo fra Italia 2-0 (21-18, 24-22). Italienerne er ingen hvem som helst. Sist helg ble de nr. 2 i Fort Lauderdale Major, der Anders og Christian ble nr. 17, og på grunnlag av resultatene i de åtte beste turneringene i løpet av det siste året, topper de verdensrankingen. Der er forøvrig Anders og Christian nå nr. 18. Men etter denne turneringen vil de ha avansert her, siden de med dagens resultat er garantert å ikke bli dårligere enn nr. 9.

Puljevinnerne går nemlig direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. Der vil de møte et av lagene som må spille første runde. Disse kampene går i morgen, og du vil finne resultatene her.

Legg igjen en kommentar