Publiserte artikler

Anders og Christian til eliminasjonsspill

Vanskelig å komme forbi USA-blokken for Hendrik. Foto: FIVB

I turneringen Katara Beach Volleyball Cup 2018 i Qatars hovedstad Doha har Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum vunnet sin første puljekamp i hovedrunden. I dag morges slo de O’Gorman-Saxton fra Canada 2-0 (21-17, 21-18). På grunn av måten puljespillet avvikles på, er de dermed sikret avansement til eliminasjonsspillet. Det gjenstår imidlertid en puljekamp for å avgjøre hvilket lag som skal gå direkte til andre runde i eliminasjonsspillet og dermed være sikret en niendeplass totalt. Denne kampen går kl. 11.00 i dag og er mot de sterke italienerne Nicolai-Lupo. Dette laget tapte finalen i Fort Lauderdale Major sist helg. Resultatene finner du her.

Det andre norske laget som har deltatt i Doha, Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol, vant sin første kvalifiseringskamp mot Giginoglu-Mermer fra Tyrkia med 2-0 (21-18, 21-17). Men i den avgjørende kampen for å få plass i hovedrunden, ble amerikanerne Doherty-Allen for sterke og slo ut de norske med 2-0 (21-17, 21-17).

Legg igjen en kommentar