Publiserte artikler

Takvam tysk cupmester

Andreas Takvam tysk cupmester for andre gang. Foto: Kram/VfB

Foran 12.000 tilskuere i SAP-Arena i Mannheim forsvarte Andreas Takvam og laget hans, VfB Friedrichshafen, cupmesterskapet de vant i fjor. Samtidig tok de sitt 15. tyske cupmesterskap. Motstanderne i år var Volleyball Bisons Bühl, og de ble til tider utspilt. Seierssifrene i 3-0-kampen var 25-20, 25-8, 25-21). Fra Friedrichshafen innledet sesongen med å vinne supercupen i Tyskland, har de nå vunnet 31 kamper på rad. I motsetning til forrige sesong, da Andreas var midtspiller og spilte hele tiden, ble det mindre spilletid på ham nå da han er omskolert til kant. Han fikk imidlertid noen innbytter og bidro også til seieren.

Tysk cupmester hos kvinnene ble Dresdner SC. I finalen slo de VC Wiesbaden 3-0 (25-21, 25-22, 25-18) og tok med det sitt femte cupmesterskap.

Legg igjen en kommentar