Publiserte artikler

Doha neste

Skule Haagensen dømmer i Doha. Foto: FIVB

De to norske herrelagene som deltok i Fort Lauderdale Major forrige uke, har dradd videre til Qatars hovedstad Doha. Der skal de delta i en turnering i den nest høyeste World Tour-kategorien, Katara Beach Volleyball Cup, som har fire stjerner. Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er også her direkte kvalifiserte til spill i hovedrunden, mens Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol må gå veien om kvalifiseringen. Her må de vinne to kamper for å få en av åtte ledige plasser i den gjeveste delen av turneringen. I motsetning til i Florida, er dette en turnering uten kvinneklasse.

Kvalifiseringen spilles i morgen. Kampoppsettet er ikke klart i skrivende stund, men resultatene fra kvalifiseringen kommer her. Det blir spennende å se om de to norske lagene greier å forbedre resultatene fra USA, der Mol-Sørum endte som nr. 17 og Berntsen-Mol som nr. 25. Hovedrunden starter onsdag og turneringen avsluttes lørdag.

I tillegg til de fire spillerne er Norge representert med Geir Dahle som Leading Challenge Referee og Skule Haagensen som dommer.

Legg igjen en kommentar